Professionele website laten maken

Wij helpen bedrijven om online vindbaar en zichtbaar te worden. Genereer nieuwe leads en klanten voor jouw merk met een professionele website.

Professioneel Snel Betaalbaar

Professionele website laten maken
Onze dienst

Website laten maken

All-in website

website laten maken

Goed, snel & betaalbaar! Voor ondernemers die veilig en snel online willen. Onze websites zijn altijd mobielvriendelijk en perfect afgestemd op alle toestellen. Daarnaast richten we de website in voor een optimale vindbaarheid. Ook een website laten maken door Studio Maatmerk? Geef je bedrijf een online boost en werf nieuwe klanten.

 

Professionele website laten maken
Werk op maat

Modules

Kies uit onze extra modules om je website nog meer functionaliteiten te geven.

Wij bieden verschillende extra onderdelen aan om jouw bedrijf nog beter te positioneren en de online zichtbaarheid te vergroten. Prijzen zijn beschikbaar op aanvraag.

Afspraak plannen

Laat website bezoekers een (virtuele) afspraak inplannen in je kalender.

Whatsapp functie

Genereer leads en raak in gesprek met (potentiële) klanten via Whatsapp.

Webverkeer analyse

Ontvang een strategische analyse over jouw doelgroep & website bezoekers.

Klantreviews

Laat klanten een review schrijven en hun ervaringen delen op je website.

Shop

Verkoop je product of dienst via een snelle en effectieve webshop.

Google advertenties

Genereer nog meer bezoekers en klanten met betaalde advertenties.

Referenties

Ons maatwerk

Logo, huisstijl & Website

AZ Multizorg

Voor AZ Multizorg, te Utrecht, hebben we de website en de huisstijl volledig vernieuwd. De paarse kleur die deze organisatie voorheen kenmerkte heeft plaats gemaakt voor een meer exotische uitstraling, die past bij de cultuur van de organisatie. 🎨

Professionele website laten maken

Logo, huisstijl, Website & SEO

Tuinen van Post

Voor Tuinen van Post – een hoveniersbedrijf dat zich focust op ontwerp, aanleg en onderhoud – hebben wij een nieuwe huisstijl ontwikkeld inclusief minimalistisch logo. De website is uiteraard SEO geoptimaliseerd om organische groei in de zoekmachines te realiseren.

Professionele website laten maken

Website & SEO

Dakzaken

Dakzaken specialiseert zich in dakreparatie, onderhoud en het geheel vernieuwen van daken. Wij hebben voor hen een passende website ontwikkeld en de lokale SEO geoptimaliseerd om de online groei van het bedrijf in een hoog tempo door te zetten.

Professionele website laten maken

Website & SEO

Bos BTC

Voor Bos BTC – een full service organisatie op het gebied van beveiliging, camerabewaking, branddetectie en connectiviteit – hebben wij een nieuwe website ontworpen en gerealiseerd. De grote hoeveelheid pagina’s zijn SEO geoptimaliseerd voor organische groei in de zoekmachines.

Professionele website laten maken Bos BTC

Website realisatie & SEO

ReComfort

ReComfort is erop gericht om haar klanten te voorzien van de laatste ontwikkelingen op het gebied van het duurzame huisvesting. Wij hebben een unieke en passende huisstijl & website ontworpen en gerealiseerd inclusief SEO optimalisatie om de juiste bezoekers aan te trekken.

Website realisatie & SEO

Poldergoed

Poldergoed is een Puttense bed & breakfast en vergaderlocatie. Wij hebben een website gerealiseerd op basis van hun eigen ontwerp. Daarbij hebben we ook de SEO aangepakt om de juiste bezoekers aan te trekken.

Professionele website laten maken

Website realisatie & SEO

Infra Plus

Infra Plus is een civieltechnisch en landmeetkundig bureau dat werkt aan een duurzame leefomgeving. Wij hebben een op maat gemaakte website ontworpen en gerealiseerd inclusief SEO optimalisatie om de juiste bezoekers aan te trekken.

Huisstijl, logo, Website & SEO

Greensane

Greensane ontwikkelt, produceert en levert verantwoorde oplossingen voor de emissieproblematiek. Wij hebben het logo & de huisstijl, website, SEO, brochures en visitekaartjes gerealiseerd.

website laten maken

Huisstijl, logo, Website & SEO

Snel in Slaap

Snel in slaap biedt cursussen, hulpmiddelen en supplementen aan om mensen te helpen beter te slapen. Wij hebben het logo & de huisstijl, affiliate website / webshop en SEO gerealiseerd.

Snel in slaap

Merkidentiteit & website realisatie

VW&S Group

VW&S Group is een snel groeiend adviesbureau van jonge en ambitieuze professionals, gevestigd in het centrum van Amsterdam. Wij hebben een unieke merkidentiteit ontwikkeld en de website ontworpen en gerealiseerd. Daarnaast ondersteunen wij de marketingactiviteiten om leads te genereren en converteren en VW&S Group verder te helpen groeien.

VW&S mock-up

Webshop design & realisatie

De Kaascoman

De Kaascoman verkoopt het hele jaar door kaas, wijn, noten en meer. Gedurende de kerstperiode zijn de diverse kerstpakketten erg populair. Maatmerk heeft een op maat gemaakte webshop gerealiseerd, volledig in lijn met de huisstijl en met optimale SEO dat als effectieve lead generator fungeert.

Kaascoman

webshop realisatie, SEO

Sushi workshop

Sushi workshop online verkoopt als affiliate partner van Cooking Academy de beste sushi workshops om thuis online te volgen. Zij hebben door ons de website laten maken en de SEO laten optimaliseren.

Sushi workshop online

Betaalbare en professionele website laten maken?

Een professionele website laten maken

Partners

Website op maat
Website op maat

Contact

E: info@studiomaatmerk.nl
T: 06-30800515
KvK: 92546137
BTW-nr: NL003835300B17

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Volg ons