Unieke Bedrijfspresentatie laten maken?

Heb je een visuele bedrijfspresentatie nodig die indruk maakt? Wij helpen je graag met het creëren van een professionele bedrijfspresentatie

Lees meerOns werk
Onze dienst

Bedrijfspresentatie op maat

Jouw boodschap tot z’n recht

Professioneel, betaalbaar & snel! Een sterkte presentatie die jouw boodschap op de juiste manier overbrengt op je doelgroep. Wij vertalen je tekst of presentatie in visueel aantrekkelijke slides die presenteerbaar zijn in PowerPoint, Keynote of gewoon als PDF. Een aantal belangrijke voordelen die visueel aantrekkelijke presentaties hebben:

  • Ze trekken de aandacht van het publiek – en houden die vast  
  • Ze maken complexe ideeën gemakkelijker te begrijpen
  • Ze bouwen emotionele bruggen naar het publiek – een beeld zegt meer dan duizend woorden
  • Ze helpen het publiek informatie beter te onthouden
  • Visuals houden je presentatie op koers en kunnen dienen als hulpmiddel tijdens de presentatie

 

Wat je van ons kunt verwachten

Genoeg redenen om een professionele bedrijfspresentatie te laten maken dus! Wij helpen je graag met het ontwerp en de realisatie ervan. Wat je van ons kunt verwachten:

 

Bedrijfspresentatie

Neem vandaag contact op

Mail, bel of chat ons om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee over strategische en visuele aspecten van je bedrijfspresentatie.

  • We realiseren de presentatie binnen een week, vaak zelfs sneller
  • We denken mee op strategisch vlak – hoe kan de verhaallijn het best opgebouwd worden en is de boodschap het duidelijkst?
  • De bedrijfspresentatie kan worden opgebouwd aan de hand van een aangeleverde huisstijl, ook kunnen wij een op maat gemaakte huisstijl ontwikkelen

 

Onze aanpak

Bedrijfspresentatie in 3 stappen

Aftrap

Iedere bedrijfspresentatie heeft een doel en moet een bepaalde boodschap uitdragen. Tijdens de aftrap bespreken we jouw doel en boodschap van de presentatie. Daarnaast overleggen we de visuele elementen en algehele uitstraling van de presentatie.

Verhaal

In deze fase bepalen we de kern van de presentatie en definiëren we per slide welke hoofdboodschap er moet worden gecommuniceerd. We zorgen voor een optimale flow in het verhaal om de aandacht van de luisteraar vast te houden.

Realisatie

We leveren de unieke bedrijfspresentatie op, zodat jij met een krachtig verhaal je boodschap kunt uitdragen. Wij gebruiken zoveel mogelijk visuele elementen en zo min mogelijk tekst. Jouw publiek zal aandachtig luisteren en de boodschap goed onthouden 🙂

Referenties

Presentaties op maat

Professionele bedrijfspresentatie laten maken?

Bedrijfspresentatie

Partners

Website op maat

Contact

E: info@studiomaatmerk.nl
T: 06-13906888 / 06-30800515
KvK: 84977515

Privacybeleid
Algemene voorwaarden

Volg ons